Wij zijn voornamelijk werkzaam in de ruime regio Antwerpen, Limburg en Vlaams- Brabant. 

Hydrosec is uw expert in kelderdichting

Door toepassing van het juiste waterdichtingssysteem kunnen de vakmannen bij Hydrosec in Herentals (Antwerpen, Kempen) vochtige kelders omvormen tot aangename, bruikbare ruimtes dat is een belangrijke meerwaarde voor uw eigendom.

Waterdichting ondergronds / kelderdichting is echt specialistenwerk. Bij ons krijgt u naast de gebruikelijke waarborg van 10 jaar ook de garantie dat uw werf zal worden opgevolgd door een expert met minstens evenveel jaren ervaring. Kelders maar ook de waterdichting van waterreservoirs, ondergrondse parkeergarages, zwembaden, ... behoren tot ons vakgebied.

 

Kelderdichting: Oplossingen op maat

Wij zorgen voor een oplossing op maat op basis van uw specifieke situatie en wensen. Dit kan variëren van een volledige waterdichting van het metselwerk langs binnen- of buitenzijde tot het duurzaam afdichten van lekkages langs doorvoerleidingen of van plaatselijke lekkages zoals scheuren in betonconstructies.

Wenst u meer informatie of een gratis, vrijblijvende offerte voor het waterdicht maken van uw kelder? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

kelderdichting Antwerpen
press to zoom
1/1
kelderdichting Herentals
press to zoom
1/1